yippie!

Jag fick tillbaka mitt svåra prov idag, blev mvg på det!! Yihaa! kändes kanon med tanke på hur svårt det va. Idag började vi med lite epilering, det är väldigt svårt. Med tanke på att det lätt kan bli ärr och man ska grejja i folks ansikte gäller det att vara försiktig. Sen fick jag en helkroppsmassage, gav en också. Igår fick jag en aromamassage, den är lite lugnare, men minst lika skön. Det var nog sista massagen på ett halvår. =( I eftermiddag har jag pluggat, ska ha ett nytt prov på måndag, epilering. Jag  har även gjort en underbar god spahgetti cabonara, mmm smaskens va den, hittade den på arlas sida.

Imorgon ska jag inte börja förrens halv ett! ska gå med en tvåa hela dagen och kolla hur det går till i salongen. Det blir spännande, ska ha på mig min vita rock/klänning. kommer att se ut som karatekid ungefär. hehe.

Jag längtar så tills lördag, alla hjärtans dag, då ska jag och min älskling laga god mat. Det blir plankstek, ska använda våra julklappsplankor för första gången. MMMmmm. Vi måste ju ha förrätt och efterrätt med, blir nog nån toast skagen till förrätt iaf.

Första inlägget

Nu har jag min egna blogg, tack vare mina fina vänner! Tack jemsi.blogg.se och jeppejonna.blogg.se!=)

Jag heter Emelie och pluggar till hudterapeut i Göteborg. Jag har snart läst i ett halvår, så om två veckor börjar jag på skolans salong för att ta emot kunder. Känns väldigt nervöst. Idag efter ett aromakemiprov (pust va svårt det va) hade vi hjärtlungräddning, sedan hade vi en massa information om att börja tvåan. Blir lite skakig i knäna av det.

Nu sitter jag och väntar på att min underbara älskling ska komma hem ifrån brandövningen så att jag kan ringa honom. Saknar dig så enormt mycket Andreas när jag är i Gbg.

Ciao


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0